Wie zijn we?

Onze Zanger(es):

Natalia Bachtina (Alina)

Zangeres Alina - Natalia Bachtina
Sopraan Alina volgde haar muzikale opleiding in de muziekacademie van Antwerpen waar ze in de jazzafdeling een opleiding genoot bij docenten Tine Rymen, Hille Bemelmans en Iris Berardocco. In 2005 neemt ze haar eerste single op: “Run To Eternity”. Naast tal van optredens in diverse zalen en evenementen zoals de Gentse feesten, huwelijken, recepties, feesten, e.a. neemt Natalia ook deel aan grotere projecten. Samen met het koor “Fine Fleur” zong ze o.a. in 2009 op de “Night Of The Proms” met optredens in Antwerpen, Arnhem en Rotterdam alsook in 2010 op het bekende “Star Wars in Concert” met optredens in Antwerpen en Oberhausen (Duitsland). Momenteel volgt Natalia een klassieke opleiding bij docent Laurie Janssens in de muziekacademie te Antwerpen. Haar passie voor muziek is hoorbaar en weerklinkt in elk nummer dat zij brengt. Eerlijk, Puur en Recht uit het Hart!

Peter Van Boom

Peter Van Boom
Onze mannelijke zanger Peter volgde zijn muzikale opleiding in de muziekacademie van Wilrijk. Door zijn warm en groot stembereik (Bariton tot Tenor) is hij een perfecte aanvulling in ons team. Hij brengt liedjes solo of samen in duet met onze zangeres Alina. Hij staat niet alleen in voor de zang maar is tevens ook onze vaste geluidstechnicus van dienst, die telkens het geluid voor iedere feestlocatie op een perfecte manier weet af te regelen.

Onze Pianisten:

Gert De Beuckeleer

Gert De Beuckeleer
Gert volgde zijn muzikale opleiding aan het Lemmens Instituut te Leuven. Hij speelde o.a. met: Barbara Dex, Windkracht 10, Gunther Neefs, The Three Degrees. Gert speelt ook met een eigen kinderproject ‘De Planken’ en is ook de vaste toestenman bij ‘Boogie Wonderband’. Is docent aan de Pop academie te Hemiksem en aan de Stedelijke academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier.

Geert Moris

Geert Moris
Geert is een op en top klasse pianist. Zowel solo als ter begeleiding van onze zanger(es), geeft hij blijk van een ongekende virtuositeit. Zijn motto: “U vraagt, wij brengen het”. Ja zelfs zonder partituren presteert hij het telkens opnieuw om de toetsen op een sublieme ‘piece of cake’ wijze te manipuleren. Geert is tevens de vaste toetsenman bij de bekende Mechelse groep ‘Nite Spirit’…

Jan Debel

Jan Debel
De “liefde voor piano” hoor je onmiddelijk als Jan de toetsen bespeeld. Naast een volwaardige opleiding jazz piano verdiept Jan zich momenteel in een opleiding klassieke piano aan het conservatorium van Antwerpen, om zich nog verder te volmaken. Hij speelt o.a bij de ‘An Expedition into the Mind of Sergeant Fuzzy’ en ‘Framework’. Jan is tevens naast pianist ook componist en maakt eigen arrangementen.

Onze Harpiste:

Laura De Jongh

Laura De Jongh
Laura behaalde haar masterdiploma harp aan het Lemmensinstituut te Leuven. Ze speelt mee in verschillende orkesten, o.a het ‘Vlaams Symfonisch Orkest’ en ‘Frascati Symphonic’. Ook treedt ze vaak op als soliste en ensembles, zoals ‘Chordes Duo’ en ‘Muziektheater Transparant’. Ze verkent graag de grenzen van de mogelijkheden op de harp, zo maakt ze deel uit van de groep ‘Oaktree,’ die electronische muziek met klassieke instrumenten combineert. Ze doceert ook aan de Academie voor podiumkunsten Gent. Kortom, haar passie voor de harp deelt ze graag met elk publiek.

Tin & Low Whistle, Dwarsfluit, Uilleann Pipes, Bodhràn :

Peter Derudder

Peter Derudder
Peter volgde zijn muzikale opleiding in de muziekacademie in Wervik en later in de hoofdschool in Menen. Hij vervolledigde zijn studie in het conservatorium te Brussel. Peter positioneert zich als vast waarde bij de folkgroup “The Swigshift”. Dankzij zijn vlotte lees-, transponeer- en improvisatietechniek werd Peter al gecontacteerd om als muzikant regelmatig op te treden met Stef Bos, Will Tura, Micha Marah, Johan Verminnen. Peter wordt ook geregeld ingehuurd voor professionele studio-opnames. Hij is dan ook te horen op de CD van heel wat gekende namen in Vlaanderen, maar ook in de musicals “Kuifje” en “Robin Hood” en op de generiek en soundtracks van de VRT-televisieserie “Stille Waters”.

Electrisch Violist:

Yannick Swennen

YannickSwennen
Op vierjarige leeftijd startte Yannick met het volgen van vioollessen bij V. Ten Haaf. Al snel werd hij lid van het Hasselts Symfonie Orkest waarmee Yannick deelnam aan talrijke concerten, muziekstages en concertreizen naar o.a. Düsseldorf (DE) en Praag (CZ). Buiten zijn klassieke studies verdiept Yannick zich maar al te graag in de wereld van Pop en Rock. Zo is hij violist bij de folkrockband BLUNT, waarmee hij samen in november 2016 een eigen album “EVER.EST” uitbracht. Bovendien kan je hem boeken voor een unieke live-act met DJ voor feesten, evenementen en muzikale intermezzo’s bij modeshows e.d. Tevens kan je hem horen bij allerhande projecten als solist of studio-sessie-muzikant zowel in het binnen- als buitenland. Als freelance-violist mocht Yannick het podium delen met grote nationale en internationale artiesten zoals Hooverphonic, Laura Tesoro, Gabriel Rios, Chaka Khan, Keane, Natasha Bedingfield, Ronan Keating en Simple Minds.
Download hier de Portfolio van Yannick Swennen

Xander Nichting

Xander Nichting
Xander is violist, solo-artiest, muzikaal leider, componist en arrangeur. Zijn muziek behelst alle stijlen en invloeden van Klassiek, Swing, Jazz, New Age, R&B, tot Keltisch, Bluegrass, en World Folk. Op jonge leeftijd speelde Xander met zigeuners waardoor de liefde voor viool geboren was. Hij was de eerste violist die in Nederland afstudeerde aan het conservatorium met zijn 6-snarige electrische viool. Tegenwoordig treedt hij op met zijn eigen muziek in Nederland en het buitenland

Voorganger:

Tine Deboosere

Tine Deboosere
Tine Deboosere studeerde in 1984 af aan Drama Gent. Ze speelde rollen in de serie ‘Spoed’ en ‘Het volle leven’. In 2008 kwam ze bij het grote publiek in de belangstelling door haar rol als Ellie Vrancken in de soap ‘Thuis’ op televisiezender Eén. Wij zijn dan ook verheugd te mogen samenwerken met deze heel getalenteerde en ervaren actrice/regisseuse. Tine kan jullie helpen met de voorbereidingen, redactie van de teksten, de volledige regie en presentatie van jullie ceremonie.